Ronaldo har skrivit nytt kontrakt med Real Madrid
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Cristiano Ronaldo var på ett lysande humör sedan han erhållit priset som Årets spelare i Europa, Han försökte greppa trofén innan han först mött den utsträckta handen från prisutdelaren. Ge barn den bästa gåvan är Billiga fotbollströjor. Att gå förbi Ronaldos dubbel, EM-guldet med Portugal och triumfen i Champions League med Real Madrid, är i praktiken omöjligt.

I somras fick 31-åringen även vinna sin första stora internationella titel med det portugisiska landslaget när de tog hem EM-finalen mot värdnationen Frankrike, trots att han klev av i den första halvleken med en skada Scenen för att se fotbollströjor barn är på uppdrag av seger. Cristiano Ronaldo är storfavorit till att vinna titeln som ”världens bäste fotbollsspelare 2016” efter både Champions League-titel och EM-guld under fjolåret. Du kan ta ditt barn att bära Real Madrid tröja för att titta på spelet.

Den portugisiske världsstjärnan Cristiano Ronaldo har tidigare betonat att han är redo att förlänga sitt kontrakt då det nuvarande löper ut 2018. Barn bar Cristiano Ronaldo tröja visas på fältet.





:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: